Financiële administratie

Iedere ondernemer krijgt te maken met administratieve verplichtingen. Denkt u hierbij aan het voeren van een deugdelijke administratie voor bijvoorbeeld de inkomstenbelasting of omzetbelasting. Een onduidelijke of rommelige administratie kan door de belastingdienst verworpen worden. Dit heeft vervelende consequenties. Maar de administratie is meer dan een verplicht nummer, financiële informatie biedt u de mogelijkheid optimaal uw bedrijf te sturen. Wij volgen continue de actualiteiten voor u, zodat de kwaliteit van onze dienstverlening ook inhoudelijk op een hoog niveau blijft.

Administratie

Wij verzorgen uw boekhouding maandelijks, per kwartaal of per jaar. Eventueel benodigde aangiften omzetbelasting en loonbelasting worden voor u verzorgd. U krijgt van ons door hoeveel btw u betaald of terug zult krijgen. Uw boekhouding wordt altijd met u besproken, zo blijft u op de hoogte van uw zaken.

Omzetbelasting

Bijna iedere ondernemer in Nederland heeft te maken met de omzetbelasting dat wordt berekend over verkochte goederen en diensten. De belastingdienst beslist wanneer u aangifte voor de omzetbelasting moet indienen. Dit kan een keer per maand, een keer per kwartaal of een keer per jaar zijn. Welke tarieven dient u te hanteren voor uw diensten of goederen? Voor welke regelingen komt u in aanmerking? Heb ik andere verplichtingen of toestemming nodig? Voor de omzetbelasting dient u alle gegevens nauwkeurig bij te houden. Als u hier hulp bij nodig heeft, schroom niet en contacteer ons.

Rapportage

Financieel inzicht is belangrijk voor uw bedrijf,  Wij zoeken naar de juiste oplossingen en bespreken die met u persoonlijk. Tussentijdse rapportages geven u meer inzicht over uw bedrijf, denk hierbij aan ontwikkelingen in de omzet, marge, kosten, en bedrijfsresultaten. Zo kunt u met ons advies snel schakelen om zo bij te sturen waar nodig is. Wij kunnen de cijfers opstellen voor banken en uw gesprekspartner zijn met financiële instellingen. Wilt u meer informatie over tussentijdse rapportages? Bel of mail ons, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Hulp nodig bij uw administratie?
Neem vrijblijvend contact op met onze team.