Salarisadministratie

De salarisadministrateur verzorgt wekelijks, 4 wekelijks of maandelijks een complete salarisadministratie op basis van de door u aangeleverde informatie. Binnen 2 werkdagen heeft u de salarisstroken in uw mail. Gaat het om vaste/tijdelijke medewerkers, fulltimers/parttimers, uitzendkrachten, oproepkrachten of stagiaires? Kompas administratie verloond al uw medewerkers.

Loonaangifte

Iedere ondernemer in Nederland welke personeel in dienst heeft, krijgt te maken met loonaangifte. De belastingdienst geeft af wanneer u de aangifte voor loonheffing moet indienen. Dit kan per 4 weken, per per maand of per jaar zijn. Welke sectorcode en whg premies dient u te hanteren voor u loonaangifte? Voor de omzetbelasting dient u alle gegevens nauwkeurig bij te houden. Als u hier hulp bij nodig heeft, schroom niet en contacteer ons.

Proforma berekeningen

Bij het aannemen van personeel wilt u ook de kosten weten. Op uw verzoek maken wij een kostprijsanalyse voor u en tevens heeft de nieuwe werknemer een indicatie van wat hij/zij netto per maand gaat ontvangen.

Advisering

Als ondernemer is het niet altijd mogelijk om over alle personele zaken alles te weten. Wij adviseren u graag over CAO’s, arbeidsovereenkomsten, aannemen van personeel, vergoedingen, conflicten e.d. Tevens houden we u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Pensioenen

Hedendaags worden de pensioenen een steeds belangrijke item. Pensioenen is een ingewikkeld zaak, welke veel kennis vereist. Wij verzorgen de pensioen aangifte en of aanleveren van gegevens voor uw bedrijf.

Ziekmeldingen UWV

Voor zieke uitzendkrachten, zwangere personeelsleden daar verzorgen wij de ziekmelding van bij de UWV.

Wordt het teveel voor u? Neem vrijblijvend contact op met onze team.